Knasende iskake

ca. 10 porsjoner
Knasende iskake
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 125 g smør eller margarin
  • 2 dl Dansukker Brun Farin
  • 2 dl cornflakes
  • 1 1/2 dl kokosflak
  • 75 g hakkede hasselnøtter
  • 75 g hakket sjokolade

Is

  • 1 l fløte
  • 2 dl Dansukker Melis
  • 8 eggeplommer
  • 2 dl Dansukker Glykosesirup
  • 1 ts vaniljesukker

Rør matfett og brunt sukker luftig. Ha i de andre ingrediensene. Kle en springform med plastfolie. Kle bunnen og kantene med smulene, men spar litt til å strø på toppen av isen. Bland alle ingrediensene til isen i en gryte, og la småkoke til det begynner å tykne. Sil massen gjennom en finmasket sil. Avkjøl. Sett av avkjølte massen i fryseren til den har stivnet litt. Fordel så ismassen i formen med "krispet". Strø på smulene du satte til side, og sett formen i fryseren.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker