Knekkebrød med frø

Knekkebrød med frø
Stemmer: ( 0 stemmer)

Ingredienser

50 g gjær
5 dl lunkent vann
2 ss Dansukker Brun Farin
1 1/2 ts salt
4 dl hvetemel
8 dl grovt rugmel
3/4 dl linfrø
3/4 dl sesamfrø
3/4 dl solsikkefrø
3/4 dl hirseflak


Løs opp gjæren i lunkent vann i en bolle. Tilsett sukker, salt, hvetemel og grovt rugmel. Kna deigen godt. La heve i 1 time. Legg deigen på melet bakebord, og kna den godt. Del den i tre deler. Kjevle ut hver del med litt rugmel, slik at den ikke kleber. Når deigen er ca. 2 mm tykk, pensler du med vann og strør på frøene. Kjevle inn frøene, slik at de fester seg skikkelig. Kutt i biter. Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist. Oppbevares tørt.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker