Kochujon med Chojang, farsefylt chili med dippsaus

4 porsjoner
Kochujon med Chojang, farsefylt chili med dippsaus
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

16 store røde chili

Farsen
250 g mager svinefarse
1 revet hvitløksbåt
1 ss Lys Sirup tilsatt 1 ts revet ingefær
4 stk. finhakkede salatløk
1 ss sesamfrø
1 ss soyasaus

Panering
hvetemel
1 egg

Saus
1 dl soyasaus
1/2 dl Lys Sirup tilsatt 1 ts ingefær
1 ss sesamfrø
1 1/2 ts rød chili

Bland sammen ingrediensene til dippsausen og sett den til side.

Bland sammen samtlige ingredienser unntatt chilien. Skyll chilien og del den på langs. Skrap bort alle frøene. Del farsen i 32 emner som formes til lengder. Dypp lengdene først i melet og deretter i pisket egg. Legg en farserull i hver chilihalvdel.

Hell 1 cm olje i en stekepanne og varm den opp. Stek deretter de farsefylte chiliene i 4–5 minutter. Legg dem på kjøkkenpapir for å renne av. Server dem med dippsausen.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker