Kokoseplekake

4 porsjoner
Kokoseplekake
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 4 syrlige epler
  • 2 egg
  • 2 dl Dansukker Brun Farin eller Demerarasukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 dl flytende margarin
  • 1 dl hvetemel
  • 2 1/2 dl kokosmasse

Pynt

  • Melis

Skrell eplene, del dem i to og ta ut kjernene. Legg eplehalvdelene i en smurt form med den runde siden opp. Pisk eggedosis av egg, sukker og vaniljesukker. Bland i mel og kokos, og vend det inn i deigen sammen med margarinen. Hell deigen over eplene. Stek kaken på midterste rille i ovnen ved 175 °C i ca. 25 minutter.
Sikt over litt melis ved servering. Serveres lunken med litt vaniljesaus, vaniljeis eller vispet krem smaksatt med vaniljesukker.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker