Kokospanerte reker

4 porsjoner
Kokospanerte reker
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

20 store reker

Marinade
2 revne eller finhakkede hvitløksfedd
1 ss friskpresset sitronsaft
2 ts Dansukker Brun Farin
1/2 ts salt
1 ts sort pepper

Panering
4 ss kokosflak
2 ss finhakket gressløk
2 sammenvispede egg

Fritering
olje

Pynt
limebåter, bladpersille

Skrell rekene, men la gjerne halen være igjen. Bland sammen hvitløk, sitronsaft, brun farin, salt og pepper til marinaden i en bolle. Ha i rekene. La det stå i kjøleskap i ca. 1 time. Bland kokos og gressløk på en tallerken. Visp sammen eggene i en bolle. Dypp først rekene i de sammenvispede eggene og vend dem deretter i kokosblandingen. Friter dem i varm olje i ca. 1 minutt.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker