Kremet spinatsuppe - Oppskrifter

Kremet spinatsuppe

4-6 porsjoner
Kremet spinatsuppe
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 2 ss smør eller margarin
  • 1 finhakket gul løk
  • 2 ts Dansukker Demerarasukker
  • 500 g frisk spinat
  • 1 liter grønnsaksbuljong
  • 1 krm muskatnøtt
  • 3 dl matfløte
  • salt og pepper etter smak
  • frisk gressløk

Smelt matfettet i en kasserolle. Tilsett løken og sukkeret og la det frese et par minutter. Tilsett spinaten og la det frese under lokk i noen minutter til. Ta opp grønnsakene og finhakk eller miks dem med litt av buljongen. Hell det tilbake i kasserollen og tilsett resten av buljongen samt muskatnøtten. Tilsett salt og pepper. La koke i 5 minutter. Tilsett fløten og varm opp (skal ikke koke). Pynt suppen med klippet gressløk.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker

;