Ingredienser
300-400 g pølse (sterk type)
6 dl kremfløte
2 buljongterninger
2 dl melk + 2 ss hvetemel
1/2 ts salt
1 ts grovmalt sort pepper
1 ss urtekrydder
2 ts Demerarasukker
1 rød paprika
300 g sylteagurk
200 g sorte oliven uten kjerner
1 boks sylteløk
Instruktioner
1. Tørk av svinefileten og skjær den i 2 cm tykke skiver. Skjær pølsene i 3-4 cm lange biter. Brun pølsebitene uten fett og legg dem i en gryte. Brun kjøttet i fettet som nå finnes i stekepannen. Legg også disse i gryten.
2. Tilsett kremfløten. Rør i buljongterningene. Løs opp melet i melken og bland det i kremfløten. Krydre med urtekrydder, demerarasukker, salt og pepper. La småkoke under lokk i 10 minutter.
3. Skjær paprikaen i strimler og bland den i. Kok i ytterligere et par minutter.
4. Hakk opp eller skjær sylteagurken i strimler. Bland i sylteagurken, olivenene og sylteløken.
Varm gryten før servering. Serveres med kokt ris.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.
Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.
Varmer godt på kalde dager
Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.
Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.
Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.
Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.