Krumkaker med tyttebærsmørkrem

ca. 20-25 stk.
Krumkaker med tyttebærsmørkrem
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

Krumkaker
1 1/2 dl smeltet smør
1 1/2 dl Dansukker Sukker
3 dl hvetemel
3 dl mineralvann eller vanlig vann

Smørkrem
200 g romtemperert smør
5 dl Dansukker Melis
3 ss tyttebærpulver eller tyttebærsyltetøy
100 g kremost

Krumkaker
Rør sammen smør, sukker og mel og spe med vannet til det blir en klumpefri røre.
Varm krumkakejernet, smør grundig før første stekeomgang.
Legg ca. 1 ss røre i jevnet, trykk sammen og stek i 1–3 minutter avhengig av varmen.
Løsne med en stekespade, og rull raskt sammen.

Smørkrem
Visp smøret til det blir hvitt. Tilsett melis, tyttebærpulver og kremosten.
Fortsett å vispe en liten stund.
Ha kremen i en sprøytepose, og sprøyt inn i endene av krumkakene.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker