Laks med ingefærsaus

4 porsjoner
Laks med ingefærsaus
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

4 laksefileter
sitronsaft
2 finhakkede hvitløksfedd
2 ts tørket estragon
1 ts Dansukker Demerarasukker
1 ts salt
½ ts sort pepper
4 sjalottløk
2 tomater
1 moden mango i terninger
1 ½ dl vann
2 ss Dansukker Lys Sirup tilsatt 1 ts revet frisk ingefær
25 g smør eller margarin

Legg laksen på et fat. Press over litt sitronsaft. Dryss over hvitløken. Bland estragon, demerarasukker, salt og pepper og dryss det over laksen. La laksen stå i kjøleskap i 1 time.

Ha løk, tomater og mango i en mikser/blender og kjør til en jevn blanding. Tilsett vann og sirup med ingefær.

Smelt matfettet i en stekepanne og brun laksen på begge sider. Hell over den miksede blandingen og la surre i 5 minutter. Legg laksen på varme tallerkener.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker