Lime-timiankylling

4 porsjoner
Lime-timiankylling
Stemmer: (2stemmer)

Ingredienser

4 stk. kyllingfilet
1/2 dl salatløk i skiver
2 ts frisk timian
2 finhakkede eller revne hvitløksfedd
saften av 1 lime
2 ts Dansukker Lys Sirup tilsatt 1 krm malt ingefær
2 ss flytende margarin
1 ts salt
2–3 krm sort pepper

Skjær opp filetene i den ene siden og brett dem opp. Legg dem i en smurt, ildfast form. Bland sammen salatløk, timian, hvitløk, limesaft, sirup, margarin, salt og pepper. Fordel blandingen over kjøttet. Dekk med plastfolie. Settes i kjøleskap et par timer, gjerne over natten.

Sett ovnen på 175 °C. Dekk formen med aluminiumsfolie og stek i 20 minutter. Ta av folien og øk varmen til 250 °C, og sett inn formen igjen slik at kyllingen får farge. Server med for eksempel ris med okra.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker