Ingredienser
500 g poteter
1 ts Dansukker Brun Farin
1 ts smør eller margarin
½ ts salt
2 krm hvitpepper
2 dl crème fraîche
3 dl kremfløte
½ g safran
Instruktioner
Kutt løk og poteter i strimler eller skiver. Stek løken lett sammen med det brune sukkeret. Legg løk og poteter lagvis sammen med salt og pepper i en smurt ildfast form. Visp sammen crème fraîche, fløte og safran, og hell over potet- og løkblandingen. Stekes midt i ovnen ved 175 °C i ca. 35 minutter. Server til kaldt kjøtt, f.eks. juleskinke, eller til kjøttboller og pølse.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.
Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.
Varmer godt på kalde dager
Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.
Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.
Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.
Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.