Mandelhjerter

ca. 25 stk.
Mandelhjerter
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

200 g mandler
2 1/2 dl hvetemel
1 dl Dansukker Sukker
1 ts vaniljesukker
175 g smør

Glasur
2 dl Dansukker Melis
noen dråper rød konditorfarge
1-2 ts kokende vann

Skåld og finhakk mandlene. Bland mandler, mel, sukker og vaniljesukker i en skål. Skjær smøret i små biter og elt det i blandingen. La deigen hvile i kjøleskap i minst 1 time. Dryss mel på bordet og kjevle ut deigen til den er 1/2 cm tykk. Trykk ut hjerter med en kakeform og legg dem på en bakeplate med bakepapir. Stek hjertene midt i ovnen ved 175 °C i ca. 10 minutter. Avkjøl kakene på en rist. Rør sammen glasuren og fordel den på kakene.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker