Marinert oksemørbrad

4 personer
Marinert oksemørbrad
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

500 g renskåret oksemørbrad

Marinade
1 dl madeira vin
2 ss salt
2 ss Brun Farin
1 ss blandet pepper (sort, hvit, rosa)
1 ss olivenolje

Saus
3 ss hvitvinseddik
2 ss søt sennep
2 ss dijonsennep
3 ss Brun Farin
1 ts salt
1 knivsodd hvit pepper
6 ss olivenolje
1 ss hakket frisk estragon eller kjørvel

1. Bland ingrediensene til marinaden, og hell den i en kraftig plastpose. Legg 500 g renskåret oksemørbrad i ett stykke ned i posen, og sett det i kjøleskapet i 4 døgn. Vend posen av og til.

2. Bland ingrediensene til sausen.

3. Skjær mørbraden i tynne skiver, og server den med sausen, 500 g hagebønner og brød. Etter tilberedning er den marinerte oksemørbraden holdbar i 3 dager i kjøleskap.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker