Marinerte poteter med ferskrøkt laks

4 porsjoner
Marinerte poteter med ferskrøkt laks
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

1 kg nypoteter

Marinade
2 ss rapsolje
2 ss hvit balsamicoeddik
1 ss Dansukker Melis
1 krm salt
½ ts grovmalt svartpepper
½ dl finhakket dill
½ dl finhakket persille
½ dl finhakket basilikum
1 dl finstrimlet salatløk

Saus
1 ss Colmans sennepspulver
2 ss Dansukker Melis
1 krm salt
2 dl crème fraîche

Pynt
1 dl raspet parmesan
200–300 g ferskrøkt laks i tynne skiver

Begynn med sausen. Bland sammen alle ingrediensene, og rør til en jevn blanding. Settes kaldt.

Bland sammen ingrediensene til marinaden i en bolle. Vask potetene og kok dem. Hell av kokevannet. Legg potetene i bollen med marinaden, og rør om. Strø over osten. Server potetene med laksen og sausen.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker