Mettende muffins - Oppskrifter

Mettende muffins

12 stk
Mettende muffins
Stemmer: (4stemmer)

Ingredienser

6 dl hvetemel
2 ts bakepulver
2 ss Demerarasukker
1 krm salt
100 g soltørkede tomater i biter
100 g steinfrie, svarte oliven i biter
1 ss fersk rosmarin
1 dl revet cheddar
1 dl revet parmesan
1 finhakket hvitløksfedd, kan sløyfes
2 egg
3 dl melk
1 dl smeltet eller flytende margarin

1. Forvarm ovnen til 200 °C. Smør en muffinsplate med 12 hull, eller sett 12 muffinsformer på en stekeplate.

2. Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle. Rør inn ost, tomater, oliven og rosmarin. Tilsett egg, melk og margarin. Bland godt.

3. Fordel røren i formene. Stekes i ovnen i ca. 20 minutter. Sjekk med en liten pinne at muffinsene er tørre i midten. La dem hvile på platen i 5 minutter før de legges over på rist.

Kan med fordel spises varme. Serveres med en frisk salat.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker

;