Morellsuppe med kanelkrem

6 porsjoner
Morellsuppe med kanelkrem
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

1/2-1 l moreller
1/2 l vann
2 dl rødvin
2 kanelstenger
2 dl Dansukker Demerarasukker
1 ts vaniljesukker
1 ss potetmel

2 dl kremfløte
1 ts malt kanel
2 ts Dansukker Melis

Skyll morellene og ta ut kjernene.

Bland vin, vann, demerarasukker, kanel og moreller i en kasserolle. Kok opp og la koke i 5 minutter. Rør ut potetmelet i litt vann og jevn ut suppen. Tilsett vaniljesukkeret.

Avkjøl. Sil ut bærene (ta vare på dem og server til is). Visp fløten stiv sammen med melis og kanel. Server suppen med kanelkremen og eventuelt en kake eller kavring.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker