Osteknekkebrød

ca. 30 stk.
Osteknekkebrød
Stemmer: ( 0 stemmer)

Ingredienser

25 g gjær
2 1/2 dl lunkent vann
2 ss Dansukker Mørk Sirup
2 dl revet smaksrik ost
5 dl hvetemel
1 dl havrekli
1 dl linfrø
1 dl sesamfrø

Pynt
Flaksalt


Smuldre gjæren i en bolle og hell på vannet. Rør til gjæren er oppløst. Ha i sirup og ost. Arbeid inn de andre ingrediensene. La heve under bakeklede i 45 minutter. Legg deigen på melet bakebord, og arbeid den smidig. Del den i to. Kjevle ut til tynne leiver som legges på plate med bakepapir. Skjær i ruter. Strø på flaksalt. Stekes midt i ovnen ved 175 °C i 20–25 minutter. Avkjøl på rist. Oppbevares tørt.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker