Påskekylling

4 porsjoner

Karakter (0 stk)

Ingredienser

600–700 g kyllingfileter

Marinade
1 dl hvitvin
1/2 dl rapsolje
1 ts vaniljesukker
2 ss kyllingfond
revet skall av en halv sitron
2 krm hvitpepper

Saus
1 gul løk i terninger
1 ss smør eller margarin
1 ss Dansukker Lys Sirup

Marinade
1 dl appelsinjuice
2 ts potetmel

Grønnsaker
1 rød paprika
1 gul paprika
1 lite stykke purre
1 rødløk
1 ss smør eller margarin
1 ss Dansukker Mørk Sirup

Instruktioner

Bland sammen alle ingrediensene til marinaden i en tykk plastpose. Legg kyllingfiletene i posen, og knytt den igjen. Vend godt, slik at marinaden dekker kyllingkjøttet. La hvile i kjøleskap et par timer. Legg kyllingfiletene i en smurt ildfast form, og stek dem i ovnen ved 175 °C til den indre temperaturen er 70 °C. Smelt smør/margarin i en kasserolle, tilsett løken og sirupen, og fres til løken er myk. Tilsett marinade og juice, og kok opp. Rør ut potetmelet i litt kaldt vann og jevn ut sjyen. Sil sausen.

Skyll paprika og purre. Skjær paprikaen i store biter. Skjær purren i ringer. Skrell rødløken, og skjær den i båter. Smelt smør/margarin i en stekepanne. Tilsett grønnsakene og sirupen, og fres til de er varme, men fremdeles er litt sprø.

Legg kylling, saus og grønnsaker på varme tallerkener, og server med kokt ris, pasta eller poteter.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskens Rocky Road

Påskegodteri

Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Blondies med stikkelsbærmarmelade

Bakst i langpanne

Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.