Påskerullekake

Ca. 10 stykker
Påskerullekake
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

5 eggehviter
3 dl Dansukker Sukker
3 dl mandelmel
2 ss potetmel
2 ss vaniljesukker
25 g mandelspon

Fyll
200 g hvit sjokolade
2 dl kremfløte
Revet skall av en økologisk sitron

Pynt
1 ½–2 dl kremfløte
Ananasbiter
Sitronmelisse

Begynn med fyllet. Kok opp fløten. Bryt sjokoladen i små biter, ha bitene i den varme fløten og rør til sjokoladen har smeltet. Avkjøles i kjøleskap. Når blandingen er kald, tilsettes sitronskallet. Visp blandingen til en stiv krem.

Visp eggehvitene stive. Tilsett sukkeret litt etter litt mens du visper. Bland resten av ingrediensene, og vend inn i eggehviterøren. Hell røren i en langpanne, 30 x 40 cm, med smurt bakepapir. Strø på mandelspon. Stekes midt i ovnen ved 175 °C i ca. 25 minutter. Hvelv kaken over på et bakepapir, og la den avkjøles. Fordel fyllet over kaken, og rull den sammen. Skjær kaken i biter, og pynt med vispet krem, ananas og sitronmelisse.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker