Påskesalsa med reker

4 porsjoner
Påskesalsa med reker
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

2 ferske mangoer
2 avokadoer
1/2–1 finhakket rød chili
1 1/2 dl finstrimlet purreløk
1 dl hakket persille
1 kg reker med skall, størrelse 70/90

Marinade
2 ss rapsolje
2 ss Dansukker Lys Sirup
2 ss hvitvinseddik
2 krm salt
2 krm grovmalt sort pepper
1 raspet hvitløksfedd (kan sløyfes)

Skrell mangoene, og skjær dem i terninger. Skrell avokadoene, del dem, ta ut kjernen og skjær i biter. Skrell rekene. Bland sammen ingrediensene til marinaden i en bolle. Bland alle de andre ingrediensene, og rør om, slik at marinaden kommer til over alt. La stå en ca. 1 time før salsaen serveres. Server med godt brød til.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker