Påskesalat med bacon

4 porsjoner

Karakter (0 stk)

Ingredienser

2 1/2 dl ruccola
2 1/2 dl rød mangold
2 1/2 dl babyspinat
100 g grønn asparges
150 g gule cocktailtomater
2 avokadoer
1 rødløk
2 pakke bacon
4 kokte egg

Pynt
50 g ristede pistasjnøtter
Basilikum

Dressing
1 ss Dansukker Lys Sirup
2 ss olivenolje
2 ss balsamicoeddik
1 ss friskpresset sitronsaft
1 krm salt
1 krm sort pepper

Instruktioner

Skyll salaten, og la den renne av på husholdningspapir. Kok opp aspargesen i lettsaltet vann. Hell av vannet, og la dem avkjøle. Del tomatene i to. Skrell avokadoen, og skjær den i båter. Skrell løken, og skjær den i terninger. Stek baconet. Del eggene i to. Legg samtlige ingredienser på et fat. Strø over pistasjnøtter og basilikumblader.

Bland sammen alle ingrediensene til dressingen. Server dressingen til salaten, gjerne sammen med en brødbit.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskens Rocky Road

Påskegodteri

Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Blondies med stikkelsbærmarmelade

Bakst i langpanne

Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.