Påskesalat med bacon

4 porsjoner
Påskesalat med bacon
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

2 1/2 dl ruccola
2 1/2 dl rød mangold
2 1/2 dl babyspinat
100 g grønn asparges
150 g gule cocktailtomater
2 avokadoer
1 rødløk
2 pakke bacon
4 kokte egg

Pynt
50 g ristede pistasjnøtter
Basilikum

Dressing
1 ss Dansukker Lys Sirup
2 ss olivenolje
2 ss balsamicoeddik
1 ss friskpresset sitronsaft
1 krm salt
1 krm sort pepper

Skyll salaten, og la den renne av på husholdningspapir. Kok opp aspargesen i lettsaltet vann. Hell av vannet, og la dem avkjøle. Del tomatene i to. Skrell avokadoen, og skjær den i båter. Skrell løken, og skjær den i terninger. Stek baconet. Del eggene i to. Legg samtlige ingredienser på et fat. Strø over pistasjnøtter og basilikumblader.

Bland sammen alle ingrediensene til dressingen. Server dressingen til salaten, gjerne sammen med en brødbit.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker