Pølsegryte - Oppskrifter

Pølsegryte

4 porsjoner
Pølsegryte
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

1/2 kg pølse
200 g rosenkål
300 g gulrøtter
200 g grønne erter
1 purreløk
1 gul paprika
smør eller margarin

Saus
2 dl crème fraîche
2 ss dijonsennep
1 ss tomatpuré
1-2 ss Sukker
1 ss franske urter

1. Visp sammen ingrediensene til sausen.

2. Vask grønnsakene. Skjær gulrøttene i biter og purreløken i skrå skiver. Forvell gulrøtter og rosenkål til de er myke, men med tyggemotstand. Dypp purreløk, erter og paprika i kokende vann slik at de blir varme.

3. Legg pølsen i en kasserolle med kaldt vann og kok opp. Hell av vannet og brun deretter pølsen i smør.

4. Bland pølsen med de varme grønnsakene, server med sausen og kokt pasta, ris eller poteter.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker

;