Potetomelett med salami - Oppskrifter

Potetomelett med salami

2 porsjoner
Potetomelett med salami
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

150 g poteter
1 liten finhakket løk
1/2 rød paprika i terninger
1 dl maiskorn
50 g salami
2 egg
1 1/2 dl melk
1/2 ts salt
2 ts Rørsukker
1 knivsodd pepper

Skrell poteten og skjær den i terninger, 1 x 1 cm, og kok dem så vidt myke i lettsaltet vann. Skjær salamien i strimler. Knekk eggene og "slå dem i stykker".
Bland i melk, salt, rørsukker og pepper.

Varm matfettet i en stekepanne, helst teflon, og brun løken. Tilsett deretter poteter, salami, mais og paprika og rør om. Hell over eggene og se til at de fordeler seg over alle ingrediensene. Stek på svak varm til eggene har stivnet på kanten. Snu omeletten ved hjelp av et lokk og stek den på andre siden.

Skjær omeletten i trekanter. En frisk frukt og f.eks. en tomat supplerer matpakken.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker

;