Potetomelett med salami

2 porsjoner

Karakter (0 stk)

Ingredienser

150 g poteter
1 liten finhakket løk
1/2 rød paprika i terninger
1 dl maiskorn
50 g salami
2 egg
1 1/2 dl melk
1/2 ts salt
2 ts Rørsukker
1 knivsodd pepper

Instruktioner

Skrell poteten og skjær den i terninger, 1 x 1 cm, og kok dem så vidt myke i lettsaltet vann. Skjær salamien i strimler. Knekk eggene og "slå dem i stykker".
Bland i melk, salt, rørsukker og pepper.

Varm matfettet i en stekepanne, helst teflon, og brun løken. Tilsett deretter poteter, salami, mais og paprika og rør om. Hell over eggene og se til at de fordeler seg over alle ingrediensene. Stek på svak varm til eggene har stivnet på kanten. Snu omeletten ved hjelp av et lokk og stek den på andre siden.

Skjær omeletten i trekanter. En frisk frukt og f.eks. en tomat supplerer matpakken.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskens Rocky Road

Påskegodteri

Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Blondies med stikkelsbærmarmelade

Bakst i langpanne

Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.