Pumpkin soup (Gresskarsuppe)

4 porsjoner
Pumpkin soup (Gresskarsuppe)
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

600 g gresskarkjøtt
50 g smør eller margarin
1 ss Demerarasukker
3/4 l melk
2 krm muskatnøtt
1 presset hvitløksfedd
1 ts salt
2 krm pepper

1. Hakk gresskarkjøttet i småbiter. Smelt smør/margarin i en gryte og brun deretter gresskarkjøttet lett. Tilsett demerarasukkret og la dette smelte. Tilsett melken under omrøring.

2. Tilsett den pressede hvitløken, muskatnøtt samt salt og pepper. La småkoke under lokk i 20 minutter. Miks eller mos suppen. Smak eventuelt til med mer krydder.

Server suppen varm med brød til.

Hvis du har mye gresskarkjøtt til overs, kan du forvelle det og fryse det ned. Du kan også mose det forvellede gresskarkjøttet før det fryses.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker