Rabarbra- og jordbærkrem

4 porsjoner 20 minutter + 2 timer i kjøleskap
Rabarbra- og jordbærkrem smaker riktig av sommer. Denne rabarbra- og jordbærkremen passer både som dessert og mellommåltid. Server gjerne med melk eller krem. Ved å anvende syltesukker blir din kompott fastere i konsistensen og får lengre holdbarhet.
Rabarbra- og jordbærkrem
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 250 g jordbær
  • 250 g rabarbra, hakket
  • 1/2 ss sitronsaft
  • 125 g Dansukker Syltesukker

Kok jordbær, hakket rabarbra og sitronsaft i 2 minutter. Tilsett syltesukker og kok i ytterligere 5 minutter.

Hell over kremen på et varmt og rent glass.

Avkjøl kremen og la den deretter stå i kjøleskap til den har tyknet.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker