Rockemuffins

Rockemuffins
Stemmer: (1stemmer)

Ingredienser

100 g margarin
3/4 dl melk
1 1/2 dl Dansukker Demerarasukker eller Sukker
2 egg
1 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
2 ss potetmel
2 1/2 dl hvetemel

Sukkerpasta til pynt
1 ss gelatin + 4 ss kaldt vann
30 gr kokosfett
1 1/4 dl Dansukker Lys Sirup
14 dl Dansukker Melis
konditorfarge

Gullstjerne
Gullpapir
Tannpirkere

Last ned vår mal

Smelt margarinen. Tilsett melken. Varm opp, men ikke la koke. Visp egg og sukker lett. Bland hvetemelet med bakepulver, potetmel og vaniljesukker og tilsett det vekselvis med melkeblandingen i eggedosisen. La gjerne røren hvile i kjøleskap over natten, da får du ekstra luftige og fine muffins. Hell opp i papirformer i langpanne eller i muffinsbrett. Stekes midt i ovnen ved 225 °C i ca. 12 minutter.

Sukkerpasta
Hell vann og gelatin i en kasserolle og varm opp til gelatinen har smeltet. Tilsett kokosfettet og la også dette smelte. Avkjøl i 15 minutter. Sikt melisen i en skål og hell den avkjølte væsken og sirupen over. Kna til det blir en jevn masse. Arbeid inn valgfri farge. Oppbevar pastaen i en tykk plastpose som legges i en lufttett boks slik at den ikke tørker ut.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker