Rødbetrelish

Rødbetrelish
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

500 g rødbeter
150 g skrelt eple i terninger
1 rødløk i terninger
1/2 finhakket rød spansk pepper
1 revet Solo-hvitløk
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1/2 dl mørk balsamicoeddik
1/2 dl dijonsennep
1/2 ts salt
2 krm malt hvit pepper
1/4 dl olje

Relish er en rå eller lettkokt blanding som ikke er så søt som chutney, som er en søt, innkokt blanding med marmeladeaktig konsistens.

Kok rødbetene i lettsaltet vann i 45 minutter. Skyll dem i kaldt vann. Skrell dem, og kutt i terninger. Varm opp oljen i en gryte, og fres epler og løk. Tilsett alt unntatt rødbeter og sennep, og kok i 5 minutter. Tilsett rødbeter og sennep. Avkjøl. Oppbevares i kjøleskap.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker