Ingredienser
3 egg
2 dl Dansukker Sukker
2 dl hvetemel
2 ts vaniljesukker
1 1/2 ts bakepulver
2 ss kokende vann
Instruktioner
Visp egg og sukker til luftig eggedosis. Bland hvetemel, vaniljesukker og bakepulver, og vend det ned i røren sammen med vannet.
Stekes midt i ovnen ved 250 °C i ca. 5 minutter. Hvelv kaken på sukret papir. Smør på syltetøy eller mosede bær etter eget valg. Ekstra flott blir det hvis bærene blandes med vispet krem. Rull sammen.
Varianter
Kokosrullekake. Bytt ut melet med 3 dl kokosflak og 3/4 dl potetmel.
Sjokoladerullekake. Tilsett 2 ss kakao.
Nøtterullekake. Bytt ut melet med 100 g malte hasselnøtter og 2 ss potetmel.
Forslag til fyll
• 100-150 g syltetøy, mos eller marmelade
• 3 dl kremfløte, 1 ts vaniljesukker, 150 g ferske bær
• 200 g kesam, 1 dl Dansukker Brun Farin, saft og revet skall av 1 ubehandlet sitron
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.
Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.
Varmer godt på kalde dager
Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.
Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.
Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.
Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.