Semifreddo med sjokolade og appelsin

2 liter

Karakter (15 stk)

Ingredienser

3 egg
2 eggeplommer
1 ts vaniljesukker
2 dl Dansukker Finkornet Sukker
5 dl kremfløte
250 g mørk sjokolade, smeltet
100 g nougat, hakket
Skall av 1 ubehandlet appelsin

Instruktioner

Ha egg, eggeplommer, vaniljesukker og sukker i en varmebestandig bolle.

Sett bollen over en gryte med kokende vann, og visp med elektrisk visp i 6-8 minutter eller til massen er lys og tykk. Ta bollen av varmen, og avkjøl litt.

Visp fløten. Bland kremen forsiktig inn i eggeblandingen til det blir en jevn røre.

Tilsett smeltet sjokolade - litt om gangen - samt nougaten i små biter. Rør sammen.
Bland inn appelsinskallet.

Hell over i en 2 liters form eller to mindre former, og frys i 6 timer eller over natten.

Ta ut en stund før servering. Server rett fra formen eller i porsjonsskåler.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskens Rocky Road

Påskegodteri

Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Blondies med stikkelsbærmarmelade

Bakst i langpanne

Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.