Shikumchiguk, spinatsuppe

4 porsjoner
Shikumchiguk, spinatsuppe
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 150-200 g kyllingfilet i tynne skiver
  • 3 stk. finhakkede salatløk
  • 2 finhakkede hvitløksbåter
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss sesamfrø
  • 2-3 krm svartpepper
  • 1 ss Dansukker Brun Farin
  • 1 1/2 ss olje
  • 1 1/2 liter kyllingbuljong
  • 350 g bladspinat

Bland sammen kylling, salatløk, hvitløk, soyasaus, sesamfrø, pepper og brun farin og la stå i 30 minutter.

Varm opp oljen i en stekepanne og tilsett kjøttblandingen. Stek til kjøttet har fått farge. Hell over buljongen og la koke et par minutter. Tilsett spinaten og la koke et par minutter til.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker