Sjokolade- og bringebærboller

Ca. 40 stk.
Sjokolade- og bringebærboller
Stemmer: (1stemmer)

Ingredienser

175 g smør, romtemperert
2 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
2 ts vaniljesukker
3 ss kakao
50 g finhakket mørk sjokolade
7 dl havregryn
1 ss konjakk eller eplejuice
2 ss frysetørkede bringebær, knuste

Pynt
100 g smeltet mørk sjokolade
Knuste frysetørkede bringebær

Rør smør og sukker smidig.
Bland inn kakao, sjokolade, havregryn og konjakk/eplejuice. Vend til slutt inn de frysetørkede bringebærene.
Form boller, dypp dem i smeltet sjokolade, legg på bakepapir og pynt gjerne med litt knuste frysetørkede bringebær.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker