Sjokoladehjerter med mintsjokolademousse

4 stk.
Sjokoladehjerter med mintsjokolademousse
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

50 g sjokolade, valgfri type
4 kakeformer, hjerteformede

Fyll
60 g After Eight*
1 ss vann
15 g usaltet smør
1 eggeplomme
1 eggehvite
2 ss Dansukker Sukker

Eventuell pynt
kakepynt

Kle formene med plastfolie. Smelt sjokoladen over vannbad. Pensle formene med sjokoladen. Sett på en kjølig plass for å stivne. Vend formene, og ta av plastfolien.

Ha After Eight, vann og smør i en skål, og la den stå over en kasserolle med varmt vann til alt er smeltet. Rør i eggeplommen. Visp eggehviten med sukkeret til et fast skum, og vend ned i sjokoladerøren. Fyll moussen i sjokoladeformene. Pynt eventuelt med kakepynt, f.eks. små sukkerhjerter eller sølvkuler.

*Bruk gjerne hvit After Eight hvis sjokoladeformene er mørke, og mørk After Eight til hvite former.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker