Små bjørnebærpaier

4-6 stk.
Små bjørnebærpaier
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

    Deig

    • 1/2 dl kesam/kvarg
    • 1/2 dl Dansukker Sukker, gjerne finkornet
    • 1 ts vaniljesukker
    • 1 kryddermål salt
    • 1 1/2 ss olje
    • 1 ss melk
    • 2 dl hvetemel
    • 1/2 ts bakepulver

    Fyll

    • 400 g bjørnebær
    • 2 egg
    • 1/2 dl Dansukker Sukker, gjerne finkornet
    • 1 ts vaniljesukker
    • 1 dl crème fraiche 38 %
    • 50 g malte eller hakkede hasselnøtter
    • 1 ss potetmel

    Pynt

    • 1 ss Dansukker Melis

    Bland sammen ingrediensene til deigen. Trykk den ut i små paiformer og sett dem i kjøleskap i 30 minutter. Fordel bjørnebærene i formene. Visp sammen alle de andre ingrediensene til fyllet og hell det over bærene.

    Stek i på nederste rille i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter.
    Avkjøl dem før de serveres. Dryss melis over rett før serveringen. Server med crème fraiche, pisket kremfløte eller vaniljeis til.

    Oppskriften er utarbeidet av

    Dansukker