Små påskeharer

Ca. 20 stk.
Små påskeharer
Stemmer: (9stemmer)

Ingredienser

50 g gjær
3 dl kaffefløte
3/4 dl Dansukker Sukker
2 krm salt
2 egg
75 g smør eller margarin, romtemperert
ca. 10 dl hvetemel

Pensling
Sammenvispet egg

Smuldre gjæren i en bolle, og rør den ut i litt av fløten. Tilsett deretter resten av fløten og de andre ingrediensene. Kna deigen smidig på melet bakebord, og del den i to emner. Form det ene emnet til en pølse som kuttes i 20 biter. Form hver bit til en sirkel som legges på brett med bakepapir. Det andre emnet deles i to, og av den ene delen formes 20 sirkler som festes på de større sirklene på brettet. Det siste deigemnet deles i 40 like store biter som formes til ører og festes på den minste sirkelen på brettet. La heve til dobbel størrelse i ca. 30 minutter. Pensle bollene med egg. Stekes midt i ovnen på 225 °C i ca. 12 minutter. Avkjøl på rist under klede. Pynt med glasur.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker