Sommergazpacho

4–6 porsjoner
Sommergazpacho
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 1 dl Dansukker Lys Sirup
  • 1 dl Dansukker Sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 dl vann
  • 2–3 kvister frisk mynte
  • 250 g blåbær
  • 125 g jordbær
  • 250 g vannmelon i biter, uten kjerner
  • Isbiter

Pynt

  • Blåbær, jordbær og melonbiter

Kok opp sirup, vaniljesukker, vann og mynte. Ta ut myntekvistene. Kjør bær og melon i foodprosessor/blender til en helt jevn blanding. Bland dette med sirupsmiksen. Sett i kjøleskap i noen timer, gjerne over natten. Ha isbiter i porsjonsskåler, og sil deretter suppen i. Pynt med blåbær, jordbær- og melonbiter.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker