Syltet rødløk med chili

1 krukke 25 minutter
Syltet rødløk med chili er knallgodt tilbehør til de fleste matretter, og er svært enkelt å lage selv. Gi fredagstacoen eller hamburgerne det lille ekstra med syltet rødløk med chili.
Syltet rødløk med chili
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 2 rødløk
  • 1 chili
  • 1 dl eddik (12 %)
  • 2 dl Dansukker Demerarasukker
  • 3 dl vann

Skjær rødløken i tynne skiver. Skyll og finhakk chilien. Legg det hele i en ren krukke.

Kok eddik, sukker og vann til sukkeret har løst seg opp. La blandingen avkjøle seg litt før du heller over rødløken og chilien. Avkjøl i kjøleskap i ca. 1 time. Oppbevares kaldt.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker