Tomatchutney

1 glass 1 time
Tomatchutneyen er søt, syrlig og sterk på samme tid. Tomatchutney er perfekt som smakstilsetning ved matlaging og som tilbehør til ostefat.
Tomatchutney
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 250 g cocktailtomater
  • 2 små røde løk
  • 1-2 små rød chili
  • 2 ubehandlet appelsiner
  • 1 dl Dansukker Brun Farin
  • 1 dl eddiksprit
  • Olje

Skyll tomatene, og del dem i to. Skrell løken, og skjær den i terninger. Skjær chilien i bitte små biter. Skyll appelsinen grundig. Riv skallet av halve appelsinen, og press ut saften av hele. Fres løk, chili og appelsinskall i litt olje. Tilsett tomater, brun farin og eddiksprit, og la småkoke i 20 minutter. Ta kasserollen av platen, og skum av. Hell chutneyen på et varmt og rent glass. Sett på tette lokk. Oppbevares kjølig.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker