Tradisjonelt tyttebærsyltetøy

2 glass 25 minutter
Tradisjonelt tyttebærsyltetøy er raskt å lage og passer til det meste. Hjemmelaget tyttebærsyltetøy er godt både til kjøttkaker og på grøt. Hvis du ønsker en spennende vri, kan du tilsette hakket rosmarin.
Tradisjonelt tyttebærsyltetøy
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 1 kg tyttebær
  • 1/2 kg Dansukker Syltesukker
  • 1/2 dl vann

Smakstilsetning

  • 1/2 krukke hakket rosmarin

Rens og skyll bærene. Ha bær, syltesukker og vann i en kasserolle. Smak til med rosmarin.

La koke i 3–4 minutter.

Skum av. Hell syltetøyet over på varme, rene glass. Skru på lokket. Oppbevar kjølig.

Tips. Server til ostefatet eller som tilbehør.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker