Trøffel

Trøffel
Stemmer: (10stemmer)

Ingredienser

225 g mørk sjokolade
1 ½ dl kremfløte
1 ¾ dl Dansukker Melis

Smakstilsetning
1 eske fiolett pastiller eller
10 tyrkisk pepper-drops eller
15 sorte pepperkorn

Til å dyppe i
200 g mørk sjokolade

Pynt
Farget perlesukker eller
flaksalt eller
revet sjokolade

Ha fløten og én av smakstilsetningene i en rustfri kasserolle, og kok opp. La deretter småkoke under lokk i 10 minutter. Tilsett sjokoladen og rør til den er smeltet og blandingen er jevn. Avkjøles til romtemperatur. Bland i melisen. Rør til det blir en jevn masse. Dekk til og sett kjølig i 2 timer. Smelt sjokoladen over vannbad. Form til boller som dyppes i den smeltede sjokoladen. Strø på litt farget perlesukker, flaksalt eller revet sjokolade. Oppbevares kjølig.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker