Varm sjokolade

2 kopper 25 minutter
Varm sjokolade vekker herlige minner hos de fleste av oss. Det smaker like godt på skitur som i sofaen foran en knitrende peis. Her får du noen tips til hvordan du kan piffe opp varm sjokolade.
Varm sjokolade
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 100 g mørk sjokolade
  • 4 dl melk
  • 2 dl kremfløte
  • 2 ss Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
  • 1 ts vaniljesukker

Valgfri smakstilsetning

  • 2 ts malt kanel+ 1/2 finhakket chili
  • 200 g bringebær
  • 5–6 cl tequila

Valgfri topping

  • vispet krem
  • minimarshmallows
  • sjokoladelinser
  • Dansukker Lys Sirup
  • malt kardemomme/kanel/kakao

Finhakk sjokoladen. Varm opp melk, kremfløte, sukker og vaniljesukker i en gryte.

Tilsett sjokoladen og ønsket smakstilsetning. Varm opp på middels høy temperatur og visp til sjokoladen har smeltet.

Hell sjokoladedrikken i to kopper, og pynt med ønsket topping.

Tips: En klype lyst muscovadorørsukkerger ger smaken enda rundere!

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker