Varme sitronpærer med crème fraîche

4 porsjoner
Varme sitronpærer med crème fraîche
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 6 pærer
  • Saften av 1 sitron
  • 4 dl vann
  • 2 dl Dansukker Sukker
  • 2 dl crème fraîche
  • 2 ss Dansukker Muscovadosirup
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 krm malt kanel

Skrell pærene, ta ut kjernehuset og del dem i båter. Kok opp sitronsaft, vann og sirup. Legg i pærebåtene, og ta av varmen på platen. Ha crème fraîche, sirup, vaniljesukker og kanel i en bolle, og visp det stivt med elektrisk visp. Fordel de varme pærebåtene på fire asjetter. Sprøyt eller legg en skje crème fraîche-blanding på asjettene. Serveres umiddelbart.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker