Yakkwa, små kaker

Yakkwa, små kaker
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 2 dl hvetemel
  • 1 ts kanel
  • revet skall fra 1/2 usprøytet sitron
  • 2 ss tørr sherry eller risvin
  • 2 ss Dansukker Lys Sirup tilsatt 1 ts revet ingefær
  • 2 ss sesamolje
  • vegetabilsk olje til fritering
  • sesamfrø til pynt
  • Dansukker Lys Sirup tilsatt ingefær til serveringen

Bland sammen mel og kanel. Tilsett sitronskall, vin, sirup og olje. Elt sammen deigen på et lett melet bakebord. Kjevl ut deigen til en tykkelse på 5 mm. Trykk ut runde kaker ved hjelp av en form. Varm opp oljen og stek et par kaker om gangen til de er gyllenbrune, 3–5 minutter. La kakene renne av på kjøkkenpapir. Strø sesamfrø over kakene. Server dem med lys sirup tilsatt ingefær.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker