Brun Farin

Brun Farin

Brun Farin, er en blanding av sukker og rørsukkersirup. Brun Farin brukes blant annet i Irish Coffee, som dryss på rømmekolle, til glasering av skinker og på kaker. Brun Farin er velegnet til matlaging fordi den litt spesielle, krydrete aromaen passer godt til smaken i blant annet etnisk mat. Brun Farin får dessuten smaken av de øvrige råvarene og krydderne til å tre bedre fram.

Mål og vekt: Brun Farin
1 dl = ca. 75 g
1 ss = ca. 13 g
1 ts = ca. 4 g

Tips
- Litt Brun Farin i paneringen til fisk gir en ny, spennende smak.
- Bland 120 g brun farin med 380 g sukker, så får du 500 g lys farin.
- Erstatt en kopp melis med en kopp brun farin neste gang du baker sjokoladekake. Det gir ekstra god smak.
- Farin er godt å bruke i matlagingen. Prøv gjerne å rulle kyllingfileter lett i farin før du steker dem. Deilig!

Brun Farin

Les mer om smakssirklene våre »

Næringsinnhold per 100 g

Energi 1650 kJ/390 kcal
Fett 0 g
- hvorav mettet fett 0 g
Karbohydrat 97 g
- hvorav sukkerarter 95 g
Protein < 0,5 g
Salt 0,08 g


Oppskrifter

Oppskrifter med Brun Farin »