Cake pops

ca. 25 stk.
Cake pops
Stemmer: (4 stemmer)

Ingredienser

1/4 av ”Sjokoladekake i langpanne”
10 digestivekjeks
75 g kremost naturell eller Philadelphia ost
2 ss Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
200 g sjokolade, valgfri sort
kakepynt
grillpinner i tre


Del grillpinnene i to og legg dem i vann. Mos eller miks kaken til den er i små, små smuler. Knus kjeksene, og bland dem med sjokoladekakesmulene. Arbeid inn osten og muscovadorørsukkeret. Form boller i ønsket størrelse som legges på et fat og settes i kjøleskapet. Smelt sjokoladen i vannbad eller på lav effekt i mikrobølgeovnen. Dypp den ene enden av pinnene i sjokoladen og la dem stå til tørk. (Fyll en bolle med risgryn og trykk pinnene nedi). Stikk en grillpinne, når sjokoladen har tørket, i hver kakebolle og dypp den så i den smeltede sjokoladen. Dypp bollene i kakepynt eller strø kakepynten på dem og sett dem for å stivne. Oppbevares kjølig.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker