Doble mørkaker

ca. 30 stk.
Doble mørkaker
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

175 g smør eller margarin
1 ½ dl Dansukker Melis
1 egg
Finrevet skall av 1 økologisk appelsin
2 ss fløte
4 ¼ dl hvetemel

Fyll:
1 pose makronfyll

Pynt:
Dansukker Melis

Rør matfett og melis mykt. Rør i egget. Tilsett det revne appelsinskallet og fløten. Arbeid inn hvetemelet. Legg deigen i en sprøytepose, og sprøyt ut 60 roser ved hjelp av en tupp. La hvile i kjøleskap i 30 minutter. Legg "rosene" på stekebrett med bakepapir, og stek midt i ovnen ved 175 °C i ca. 10 minutter. Avkjøl på rist. Lag makronfyllet med 1-2 ss kokende vann, til en nok så fast konsistens. Legg sammen kakene to og to med makronmasse imellom. Sikt litt melis over kakene like før servering.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker