Dansukkers verden

Dansukker er varemerket for deg som elsker det hjemmelagde og hjemmebakte. I tillegg til klassiske produkter som strøsukker, sukkerbiter og sirup, tilbyr vi smarte spesialprodukter som Syltesukker og Glykosesirup og den fantastiske smakstilsetning Muscovadorørsukker.

Kaffe og kaker

Et varemerke med historie

Dansukker er det ledende varemerket for sukkerprodukter i Norden og Baltikum. Det er et varemerke som står for kvalitet, håndverk og nytelse, og har en lang og stolt historie å vise til.

På 1850-tallet begynte produksjonen av sukkerbeter å skyte fart i Danmark og Sverige, og det er her Dansukker har røttene sine. Gjennom sammenslåinger av en rekke mindre sukkerfabrikker og raffinerier ble De Danske Sukkerfabriker grunnlagt i 1872 og Svenska Sockerfabriks AB i 1907.

De danske og svenske virksomhetene ble slått sammen på slutten av 1900-tallet, og vi har siden 2000 solgt produktene våre under ett og samme varemerke – Dansukker – til rundt 30 millioner forbrukere i Norden og Baltikum. Foretaket bak Dansukker heter Nordic Sugar, og er en del av Nordzucker Group.

Historisk sukkerannonse

Vi hjelper deg å lykkes på kjøkkenet

Det er noe helt spesielt med det å kunne by gjestene på hjemmebakst til kaffen og ta en brødskive med hjemmelaget marmelade. Vi vil at flere skal oppdage gleden med hjemmebakte og hjemmelagde godsaker, og oppdaterer derfor nettstedet vårt fortløpende med oppskrifter och inspirasjon.

Pyntekake på kjøkkenet

Produkter for enhver anledning

I Dansukkers sortiment finner du sukkerprodukter for enhver anledning. I tillegg til klassikere som strøsukker, sukkerbiter og sirup, tilbyr vi smarte spesialprodukter som Syltesukker og Glykosesirup og den fantastiske smakstilsetning Muscovadorørsukker. Du kan lese mer om de enkelte varene under produkter.

Nøytral sødme for allsidig bruk
I motsetning til andre søtningsmidler, har sukkeret en ren og utpreget sødme uten bismak, og kan brukes i mange sammenhenger.

For spesielle bruksområder
Syltesukker og Glykosesirup er eksempler på produkter som vi har utviklet for at de skal ha de perfekte egenskapene for et spesifikt bruksområde.

Spennende smakstilsetninger
Mens det hvite sukkeret har en nøytral sødme, gir brune produkter som sirup, farin og råsukker også andre smaksnyanser. Oppdag sukkerets store smaksverden.

Ø-merket og Fairtrade-merking
I sortimentet vårt finner du et bredt utvalg av Ø-merkede og Fairtrade-merkede produkter. De er lette å kjenne igjen på de forskjellige merkene på emballasjen.

Sukker, melis og syltesukker