Julens
beste oppskrifter

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Pepperkaker

Finnes det noe bedre enn duften av nybakte pepperkaker? Ja, det må vel i så fall være smaken av dem.

Inviter til gløggparty

Å invitere til gløggparty er en enkel måte å komme sammen med venner på før jul. Ofte krever det heller ikke så mange forberedelser å skape en koselig stemning.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Så åpne ditt eget juleverksted i kjøkkenet, og kjenn at julestemningen sprer seg når du lager godteri og pakker inn gaver.

Julesysler og julebakst

Det er alltid gøy å bake, men til jul er det ekstra gøy. Desember er tiden for både julesysler og julebakst.

Julens småkaker

Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Bak til advent

Med første søndag i advent kommer julestemningen. Tenn det første stearinlyset, sett på kaffen og by på et deilig duftende bakverk.

Juledrikker

Julehøytiden byr på mange anledninger til å treffes og mingle, med noe godt å drikke i hånden.

Juledesserter

Hva hadde julen vært uten risengrynsgrøt, appelsiner og fiken som lokker frem smilene rundt det granbarduftende juletreet? Her finner du noen flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Se våre julefilmer

Slik lager du brente mandler, sjokoladeskjeer og glasur.

Etikettmaskinen

Lag enkelt fine etiketter og bordkort med ulike mønstre og farger.

Nyttårsdesserter

Her har vi samlet de festligste tipsene våre til årets siste timer.

Ta hånd om det gode

Ved å ta hånd om det som blir til overs, kan du både skåne miljøet og sikre deg noen skikkelige godbiter!

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes. Spiskammers, kjøleskap og fryser skal fylles med alle slags kaker for å dekke hvert minste behov for noe å bite i foran TV-en, i juleselskapene og under åpningen av julegavene.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler. Uansett om du liker det klassiske julegodteriet eller de mer avanserte alternativene – vi har oppskriftene.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke la dem være en del av julepynten i fine bokser og skåler.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader? Så åpne ditt eget juleverksted i kjøkkenet, og kjenn at julestemningen sprer seg når du lager godteri og pakker inn gaver.

Juledesserter

Midt på vinteren dufter det av klementiner og safran, dufter som gir oss assosiasjoner til steder der det ikke er like mørkt og kaldt som her i nord. Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Juledrikker

Julehøytiden byr på mange anledninger til å treffes og mingle, med noe godt å drikke i hånden. Her er forslag til juledrikker for både store og små.