Høytider

Her finner du oppskrifter på hjemmelagde klassikere til årets store fester og høytider. Husk også på små, hyggelige festdager som halloween og valentingsdag.

Valentinsdag

By på kaffe med noe ekstra godt som er en fryd for både øye og gane. Og din Valentin blir garantert glad.

Påske

Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Halloween

Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Jul

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.

Nyttår

En nyttårsmiddag avrundes selvsagt med en luksuriøs nyttårdessert. Her har vi samlet de festligste tipsene våre til årets siste timer.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lag din egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen

Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Tid for rabarbra

Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Sommerdrinker

By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Gode grillsauser, marinader og rubs

Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?