Halloween

Mange tenker nok på Halloween som noe typisk amerikansk, men denne høytiden kommer faktisk opphavelig fra Irland og Skottland. I Norge gjorde Halloween, som feires 31. oktober, sitt inntog på 90-tallet. Siden da har feiringen blitt stadig mer populær blant både store og små. La barna kle seg ut, kle deg ut selv og overrask med avskyelig fristende godsaker.

Sjokolade- og gresskarkake

Edderkopper

Fingrer

Mørdeigskaker med glasur

Rotter

Spøkelsesmarengser

Mumier

Øyetrøfler

Monstermuffins

Halloweenburger

Gresskarsuppe

Halloweenmuffins

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bak magisk julepynt

Bak magisk julepynt

Pynt treet med søte fristelser til glede for både store og små.

Myk sjokoladefudge

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler. Uansett om du liker det klassiske julegodteriet eller de mer avanserte alternativene – vi har oppskriftene.

Myk pepperkake med tyttebærsyltetøy

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes. Spiskammers, kjøleskap og fryser skal fylles med alle slags kaker for å dekke hvert minste behov for noe å bite i foran TV-en, i juleselskapene og under åpningen av julegavene.

Kokoslengde

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke la dem være en del av julepynten i fine bokser og skåler.

Vintersaga og Syrlig gløgg

Juledrikker

Julehøytiden byr på mange anledninger til å treffes og mingle, med noe godt å drikke i hånden. Her er forslag til juledrikker for både store og små.

Brownie-blanding på fint glass

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Så åpne ditt eget juleverksted i kjøkkenet, og kjenn at julestemningen sprer seg når du lager godteri og pakker inn gaver.