Halloweenburger

Har du invitert inn gjester til middag på Halloween? Disk opp med en Halloween-burger! Halloween-burgerne våre er morsomme, og faller garantert i smak både hos store og små. Hvis du foretrekker en vegetarisk variant, bytter du helt enkelt ut kjøttdeigen.

4 stk.

Karakter (0 stk)

Vurder oppskrift

Ingredienser

1 gul løk
500 g karbonade-/kjøttdeig
2 ss tomatpuré
1 ss frisk oregano
2 ts Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
Salt, pepper
Smør eller margarin
4 hamburgerbrød
8 grønne oliven
1 rød paprika

Instruktioner

Skrell løken, kutt i terninger og stek den i matfett i en stekepanne. Ha i kjøttdeigen, og fres til denne er brun. Tilsett tomatpuré, oregano og muscovadorørsukker. Smak til med salt og pepper. Fordel kjøttdeigblandingen på brødene. Stikk tannpirker gjennom åtte oliven, og fest to på hver brødtopp. Skjær til fire tunger av paprikaen, og trykk fast i kjøttdeigen.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Rabarbra- og bringebærsyltetøy

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade

Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade. 

3-døgnsagurk

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.

Sommersaft

Lag saft i sommer

Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider. 

Blåbærsyltetøj

Blåbær – skogens beste bær

Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Plommegalette med mandelflak

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.

Bjørnebærcobbler i porsjonsformer

Bjørnebærluksus

Unn deg litt luksus med bjørnebær i sommer! Bjørnebær passer veldig godt i bakverk, smoothies, syltetøy og saft. Det er dessuten supert å bruke som dekorasjon og pynt. Bjørnebærene modner på sensommeren og tidlig høst.